Doamna învățătoare Laura Mitrofan din Sita Buzăului, printre cei 10 câștigători ai concursului #Digitaliada

În data de 9 aprilie 2020, au fost desemnați câștigătorii Concursului de materiale educaționale DIGITALIADA . Cele peste 160 de materiale digitale educaționale înscrise în concurs au fost utilizate pe perioada suspendării cursurilor școlare, alături de alte resurse deschise din cadrul platformei www.digitaliada.ro, de către elevi, profesori și părinți dornici să continue procesul educațional .

 La categoria Proiectare Didactică, premiul pentru învățământ primar i-a revenit doamnei Laura Mitrofan, profesor pentru învățământ primar la Școala Gimnazială nr. 3 Sita Buzăului, județul Covasna, pentru proiectul didactic Mate cu Pinocchio. Premiul este un telefon smart cu accesorii video, în valoare de aprox. 800 euro. „Întrebuințarea tehnologiei în scop educativ ancorează învățământul în actualitate și este o realitate în majoritatea statelor dezvoltate, iar țara noastră face pași importanți în acest sens. Proiectul Digitaliada este unul dintre ei.”, a declarat Laura Mitrofan.

Profesoara din Sita Buzăului premiată de DIGITALIADA – https://covasnamedia.ro/educatie-actualitate/profesoara-din-sita-buzaului-printre-cei-10-castigatori-ai-concursului-digitaliada?fbclid=IwAR3x_Fv5157G27-gizWEcPpwkBNBmIK2gFjBmV60jMtyOpOE4JRMTx-8G-g

MATE CU PINOCCHIO – https://www.digitaliada.ro/%E2%80%9EMate-cu-Pinocchio-adunarea-numerelor-naturale-de-la-0-la-20-cu-trecere-peste-ordin-a1657279237343241 MaterIalul conține proiectul unei lecții pentru înțelegerea adunării numerelor naturale de la 0 la 20 cu trecere peste ordin, lecție ce se va desfășura în laboratorul de informatică.

FELICITĂRI LAURA !

Închide meniul