Mesaj pentru începerea noului an școlar 2020-2021

              Stimați colegi, părinți și dragi elevi,

        Prima zi de școală rămâne ca și până acum extrem de emoționantă și frumoasă pentru toți,  copii, părinți și cadre didactice . Toate aceste probleme cu care ne confruntăm în ultima perioadă nu vor reuși să umbrească bucuria revederii și speranța revenirii la normalitate în procesul educațional .

      Cu toții , cadre didactice, părinți, membrii Consiliului Local din Sita Buzăului, am depus eforturi maxime pentru asigurarea și respectarea condițiilor de siguranță  și  pentru crearea unui mediu plăcut, care să atragă copii la școală.

      Indiferent de scenariul în care vom învăța în acest an școlar 2020-2021, cadrele didactice din Sita Buzăului sunt  foarte bine pregătite și creative, de un înalt devotament și profesionalism, astfel încât elevii din Sita Buzăului să obțină  performanțe școlare deosebite, de top .

       Dragi elevi, acum mai mult ca altă dată trebuie să dați dovadă de implicare și seriozitate, atât pentru desfășurarea activităților educative față în față, la școală,  cât și online acasă. Procesul educațional continuă, iar rezultatele  depind de voi și anume de cât de conștienți sunteți că trebuie să tratați cu seriozitate și învățământul online. Avem încredere în voi dragi copii , ați dovedit mereu că sunteți copii minunați, harnici, creativi și perseverenți .  Nu renunțați la visuri, idei și ambiții, iar noul an școlar să vă aducă împliniri și realizări în toate domeniile !

        Le mulțumim din suflet colegilor, cadrelor didactice, pentru tot efortul depus și pentru dăruirea de care dau dovadă perpetuum în fiecare an, validând chemarea către meseria de dascăl;   membrilor Consiliului Local și domnului primar, pentru că sunt alături de noi și sprijină educația din Sita Buzăului conferindu-i un loc prioritar la nivelul comunității și nu în ultimul rând părinților,  care depun eforturi deosebite alături de noi pentru binele copiilor.

         Vă  dorim multă sănătate, putere de muncă, răbdare și creativitate pentru a transmite în sufletul copiilor bucuria de a învăța și de a veni cu drag la școală!

                    Cu drag, director Cătălina Stoica și director adjunct, Otilia Buzea

                                                                                        

                                                                                        

Închide meniul