Votarea online pentru Premiul de popularitate “ActorFest-teatru în comuna ta” ed.a III-a, online

După cum anunțam ieri, azi veți afla cum veți putea alege momentul artistic preferat din cele 19 spectacole oferite de participanți pentru stabilirea Premiului de Popularitate. Premiul de Popularitate va fi oferit de voi, cei de-acasă, care ați urmărit toate momentele artistice și l-ați ales pe cel care v-a ajuns cel mai mult la suflet. Sunt convinsă că vă vor plăcea toate, dar nu veți putea vota decât un singur moment artistic, o singură dată.
Așadar, votarea online se va desfășura în ziua de duminică, 29.11.2020, după vizionarea tuturor momentelor artistice din festival, după cum urmează:
– pe pagina de Facebook a festivalului se va posta link-ul unui formular Google, care include toate momenteledin concurs;
– în acest formular veți putea vota prin bifare un singur moment artistic, o singură dată (nu uitați ca după ce ați bifat să dați trimitere);
– link-ul va fi activ din momentul în care veți auzi din sală: “Start vot!”. Acest moment va fi anunțat la finalul momentelor artistice, când juriul se va retrage pentru deliberare.
– link-ul va fi activ 20 de minute. După ce juriul va avea câștigătorii, vom opri votarea online și veți vedea în direct prin deschiderea formularului Google care este momentul artistic cu cele mai multe voturi.
– pe formular veți avea denumirea spectacolului și autorul, nu denumirea școlii dau numele elevilor sau coordonatorul. De aceea, vă rog să-i urmăriți și să votați momentul artistic care v-a plăcut cel mai mult.
! Având în vedere faptul că juriul nu va ști care moment artistic este ales de cei de acasă, este posibil ca Premiul de Popularitate să ajungă la un echipaj care se va regăsi și printre câștigătorii aleși de juriu.
Mult succes! Urmăriți-i duminică, accesați link-ul și votați! Nu uitați, după 20 de minute link-ul va deveni inactiv.
Mulțumesc , colegei mele, parteneră în acest proiect, Moldovan Livia pentru realizarea acestui moment din Festival.

Închide meniul